Binnenmaas

Op de onderstaande geografische kaart van de Hoeksche Waard kunt u exact zien waar de molens zich bevinden

Veranderingen op komst in bestuur molenstichting

In het bestuur van de Stichting Molens Hoeksche Waard zijn in de komende tijd veranderingen op komst. Vijf bestuursleden hebben hun aftreden aangekondigd en zullen worden opgevolgd door zittende en nieuwe bestuursleden. Dit is bekend gemaakt tijdens de bestuursvergadering op 27 juni jl.

De eerste wijziging is eind november a.s. het aftreden van voorzitter Jan Booden en secretaris Rook Belder. Zij worden op 29 november opgevolgd door Henk van der Drift en Hans van Rossum. Het bestuur heeft Van der Drift en Van Rossum bij de gemeente Hoeksche Waard voorgedragen voor de benoeming met ingang van 27 juni tot beoogd voorzitter en beoogd secretaris.

Booden en Belder blijven aan als bestuurslid tot alle financiƫle zaken over het jaar 2024 zijn verantwoord en het jaarverslag gereed is. Het plan is dat zij officieel afscheid nemen op Nationale Molendag op 10 mei 2025. Ook de huidige vicevoorzitter van de molenstichting, Nico Mouthaan, zal dan aftreden. Verder zal eind dit jaar het bestuurslid Gee Rooimans aftreden. Het bestuurslid John van den Berg heeft zijn vertrek aangekondigd voor het najaar van 2025.


Terug naar nieuws overzicht