Binnenmaas

Op de onderstaande geografische kaart van de Hoeksche Waard kunt u exact zien waar de molens zich bevinden

Twee nieuwe bestuursleden bij Molenstichting

Bij de Stichting Molens Hoeksche Waard (SMHW) zijn twee nieuwe bestuursleden aangetreden. Het zijn Harry Grimberg uit Zuid-Beijerland en Hans Valk uit Mijnsheerenland. Grimberg gaat zich samen met bestuurslid Gee Rooimans bezig houden met het beheer van de molenbiotopen. Valk richt zich op het onderhoud en de veiligheid (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie, RI&E) waar de molens veel mee te maken hebben.

Johan ’t Hooft uit Numansdorp is afgetreden als bestuurslid en adviseur technische bouwwerkzaamheden van de regionale molenstichting. De SMHW beheert en exploiteert alle 10 gemeentelijke molens in de Hoeksche Waard.

Het bestuur van de molenstichting zoekt inmiddels verdere versterking. Het bestaat nu uit acht leden en het het verwacht dat op niet al te lange termijn voor zittende bestuursleden naar opvolgers moet worden gezocht. Daarom worden nu kandidaten voor bestuursfuncties gezocht, die eerst enige tijd in het bestuur meedraaien en te zijner tijd de taken van huidige bestuursleden kunnen overnemen.


Terug naar nieuws overzicht